Training onderwijsteams


Van workshop tot teamsessies!

Als leidinggevende op een school draag je een grote verantwoordelijkheid voor het welzijn en de ontwikkeling van je team. Het leiden van een team van docenten, ondersteunend personeel en andere medewerkers uitdagend kan zijn. Het is van cruciaal belang om effectieve communicatie, gezonde relaties en een positieve werkomgeving te bevorderen, zodat het team optimaal kan presteren.

TA is een krachtige benadering die zich richt op het begrijpen en verbeteren van menselijke communicatie, gedrag en relaties. Het biedt leidinggevenden de tools en inzichten om effectief te communiceren, conflicten op te lossen en betere samenwerkingsverbanden te creëren binnen het team. Met behulp van TA kun je jouw leiderschapsvaardigheden versterken en uw teamleden ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei.

Tijdens teamcoaching maken we gebruik van een interactieve en praktijkgerichte aanpak, waarbij we gebruik maken van verschillende TA-technieken en -modellen om team-specifieke uitdagingen aan te pakken. We werken samen aan het versterken van de communicatie, het bevorderen van wederzijds begrip en het oplossen van eventuele conflicten binnen het team. Je wordt ondersteund bij het ontwikkelen van effectieve strategieën om je teamleden te motiveren, hun potentieel te benutten en een positieve werkcultuur te creëren. Door middel van interactieve oefeningen, reflectie en diepgaande discussies zullen we samen werken aan het bereiken van jouw doelen.

Investeer in de ontwikkeling van je  team en jezelf als leidinggevende. Teamcoaching in TA biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Je zult merken dat het investeren in de groei en het welzijn van je team leidt tot betere resultaten en een verhoogde tevredenheid.

Ik kijk ernaar uit om samen met je te werken aan het versterken van je team en het bereiken van succes op je school!

Bellen of berichten

+31 (0)6 4852 1165

Mailen

danielle@meliefcoaching.nl

Afspreken

Samen vinden we de oplossing​

© 2023    Danielle Melief Coaching & Counselling in Steenbergen