Aanvullende informatie

We besteden veel energie en geld aan tal van zaken. Denk aan reparaties van een auto, dure vakanties en soms te veel spullen. Een coachtraject is een kans om het meest waardevolle, ons ik, gezond te laten functioneren door bewust te zijn van de keuzes die we maken en ons niet te laten leiden door het lot of oude patronen. Om de kosten toch wat in bedwang te houden is het goed om te weten dat er mogelijkheden zijn.

1. Belasting voor ondernemers

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten binnen de inkomstenbelasting en de BTW (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

2. Arbodienst van je bedrijf

Wanneer je herstellende bent van burn-out of een andere ziekte is het goed om te weten dat werkgevers, na overleg met de bedrijfsarts, vaak bereid zijn om kosten voor coaching te vergoeding in het kader van Wet Verbetering Poortwachter. Je kunt contact op te nemen met je bedrijfsarts en/of werkgever om de mogelijkheden te onderzoeken.

3. UWV of PGB

Wanneer je op dit moment geen werk hebt en een uitkering  ontvangt vanuit uitkeringsinstantie UWV is het goed om te weten dat het UWV beschikbare financiële middelen heeft om herstel en re-integratie te bevorderen.  Misschien is dit een kans voor jou! Een coachtraject helpt jou erachter te komen waar je energie van krijgt en waar je energie kan lekken. Door dit inzicht wordt uitval vaak voorkomen.

Tarieven

Coaching- / counseling sessie (Intake is kosteloos)

€104,- p.u. 

Workshop Transactionele analyse

Op aanvraag

Voorwaarden

Voorafgaand aan een traject of sessie zullen heldere afspraken over het ‘wat en hoe’ er plaats gaat vinden worden gemaakt.

Afspraken

Alle onderwerpen die besproken worden zullen strikt persoonlijk en vertrouwelijk worden behandeld en bewaard.

Tijden

Samen zoeken we een geschikt moment voor onze mooie plannen!

Contact

© 2023    Danielle Melief Coaching & Counselling in Steenbergen