Team

Coaching is een kans om je team te ontwikkelen. Het verheldert situaties en relaties, daarnaast vergroot het persoonlijk inzicht. Een professioneel team richt zich op vragen als: Hoe kunnen wij de samenwerking verbeteren? Wat nemen we mee uit onze eerdere ervaringen en waar liggen onze kansen?

Waarom teamcoaching?

Teamcoaching geeft verdieping en biedt kansen om de betere versie van je team te worden en zo tot de beste prestaties te komen. Een coach biedt inzicht, confronteert, biedt perspectief en gaat samen aan de slag om te bepalen wat de volgende stap wordt. Dit versnelt het leerproces, vergroot het werkplezier en zorgt dat gestelde doelen behaald worden.

Stap 1

Wanneer je besluit om een teamcoachtraject aan te gaan, starten we met een vrijblijvend intake-gesprek. Samen nemen we door wat er speelt en bespreken we de mogelijkheden die er zijn. We zoeken naar de kansen die er zijn om tot betere prestaties en resultaten te komen.

Stap 2

Vervolgens beslissen we welke onderwerpen we tijdens de bijeenkomsten aan bod laten komen. Je kunt hierbij denken aan theorieën en concepten uit de Transactionele Analyse, maar ook aan Intervisie.

Stap 3

Tot slot stellen samen een plan op. Hierin formuleren we een doelstelling en maken we heldere afspraken over hoe en wanneer we gaan werken. We maken een plan dat zich richt op uw specifieke vraag. Enkele voorbeelden zijn; grenzen, posities innemen, keuzes maken en resultaten vergroten.

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen!

Bellen of berichten

+31 (0)6 4852 1165

Mailen

danielle@meliefcoaching.nl

Afspreken

Samen vinden we de oplossing​

© 2020    Danielle Melief Coaching & Counselling