Persoonlijke coaching

Een kans om je te ontwikkelen, om te groeien!

Waarom coaching & counseling?

Coaching is een kans om jezelf te ontwikkelen. Het verheldert situaties en relaties, daarnaast vergroot het persoonlijk inzicht. Het geeft antwoord op vragen als: ‘Waar ben ik?’ ‘Waar wil ik naartoe?’ en ‘Hoe ga ik dit doen?’. Het geeft verdieping en biedt kansen om de betere versie van jezelf te worden en zo je mooiste leven te leven. Een coach biedt inzicht, confronteert, biedt perspectief en gaat samen aan de slag om te bepalen wat de volgende stap wordt. Dit versnelt het leerproces.

Stap 1

Wanneer je besluit om een coachtraject te willen volgen bij Melief coaching in Steenbergen starten we met een vrijblijvend intake-gesprek. Dit is kosteloos. Samen nemen we door waar je staat en bespreken we de mogelijkheden die er zijn.

Stap 2

We stellen samen een coachplan op. Hierin formuleren we een doelstelling en maken we heldere afspraken over hoe en wanneer er gewerkt wordt. Denk aan: wandelend, face to face in een ruimte, digitaal of een mix hiervan. Goed om te weten dat er binnen de praktijk gewerkt wordt met Transactionele Analyse.

Stap 3

Hoe we dit doen? Dat bepalen we samen. Dit kan op de traditionele manier, maar het kan ook wandelend. (Wandelcoaching). Het kan natuurlijk ook een combinatie van beide zijn.

‘Je moet het zelf doen, maar niet alleen….‘

Bellen of berichten

+31 (0)6 4852 1165

Mailen

danielle@meliefcoaching.nl

Afspreken

Samen vinden we de oplossing​

© 2020    Danielle Melief Coaching & Counselling in Steenbergen